Spaar Citie Coins en ontvang leuke cadeaus

Zie direct hoeveel Citie Coins je al gespaard hebt in je stad of de stad die je bezoekt en ontdek welke fijne cadeaus je hiervoor al kan krijgen. Of spaar verder voor een cadeau van je keuze.

Vind alle deelnemende handelaars in jouw stad

Zoek en vind je favoriete maar ook nieuwe handelaars en horecazaken. Check hun openingsuren en contactgegevens. Daarnaast zie je waar je Citie coins kan sparen of kopen via hun Citie webshop. Geen 20 verschillende klantenkaarten meer; de Citie app is nu je klantenkaart bij de deelnemende zaken.

Bekijk nieuws & evenementen uit jouw stad

Wat doe je dit weekend, of het volgende? Vanaf nu check je de Citie app of website en ben je altijd op de hoogte van de evenementen en acties in je stad. Bovendien leer je direct welke voordelen je krijgt als je een bezoek brengt. Ook als er algemene belangrijke melding is aan de bewoners, informeren we je via de Citie app.

Vind eenvoudig parking

Parking vinden was nooit zo eenvoudig! De Citie app geleidt je naar de dichtstbijzijnde parking. Ook de parkings van de handelaars zelf zijn mee opgenomen. Je ziet hoeveel plaatsen er zijn en bij parkings waar er slagbomen staan ook hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.