Citie app

Ontdek jouw favoriete steden met de Citie app. Bekijk alle handelaars in je buurt, parkeermogelijkheden, evenementen, en zo veel meer.
Ontdek de app

Citie spaarkaart

Verzamel Citie Coins en klantenkorting bij je lokale handelaar. Geen smartphone? Geen probleem, je kan zo aan de slag met je eigen klantenkaart.

Citie coins

In elke deelnemende stad kan je Citie Coins verzamelen. Die krijg je bij elke aankoop die je doet bij een Citie handelaar. *
Ruil je Citie Coins in voor leuke cadeau’s die aangeboden worden door jouw stad of handelaars, zoals filmtickets, exclusieve evementen, enz..
* Je kan maximaal 1 Citie Coin verdienen per handelaar, per dag. Een Citie Coin is gebonden aan de stad waarin je deze verdient. Je kan deze dan ook enkel omruilen voor een cadeau dat deze stad aanbiedt.

Klantenkorting

Met je Citie spaarkaart kan je terecht bij alle deelnemende handelaars om punten te sparen. Spaar voor leuke cadeaus en kortingen.

Ontdek bij welke handelaars in je buurt je terecht kan met je Citie kaart via de website of de app.

Parking zoeken

Zorgt voor een betere geleiding naar beschikbare parkeerplaatsen en parkings. Geeft je aan waar en hoeveel parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Zo parkeer je slim en snel in je stad.

Straatparking betalen

Betaal je parking op 4411 via de Smart Citie app. Het is niet enkel gemakkelijker, omdat de Citie app je gegevens onthoudt, het is ook goedkoper dan een gewone sms.

Webshops

Koop en reserveer van thuis uit. Zo ben je er zeker van dat je je favoriete product steeds op tijd en in de juiste hoeveelheid hebt en hoef je niet te wachten.

Aanbiedingen

Door deel uit te maken van de Citie community krijg je persoonlijke aanbiedingen van je favoriete handelaars en stad. Het overzicht vind je terug in de Citie app en op deze website. Maak je keuze en geniet.

Events

Je vindt alle nuttige info over aankomende activiteiten en evenementen in je stad. Zo ben je steeds als eerste op de hoogte en mis je niets.

Points of interest

Je stad is sowieso een leuke plek maar wordt nu extra leuk omdat je alle nuttige info over je stad, maar ook aankomende activiteiten en evenementen, onmiddellijk terug vindt in de Citie app.

Ontdek wat Citie voor jou kan betekenen